Ons team

Ons team

Omdat wij het graag persoonlijk maken

Team

Jelle Hol

Bedrijfsadviseur

Onze Jelle heeft de bijnaam Snelle Jelle. Als geen ander is hij in staat financiële analyses te vertalen in oplossingsrichtingen. Jelle krijgt energie van complexe financiële vraagstukken en herstructureringen. Door zijn vasthoudendheid bereikt Jelle oplossingen die anderen niet voor mogelijk hadden gehouden. Met deze kwaliteiten helpt Jelle ondernemers grip op hun bedrijf te krijgen en stappen te zetten. Na vele jaren bij een Nederlandse grootbank verantwoordelijk te zijn geweest voor (groot) zakelijke financieringen, heeft Jelle zich verbonden aan Spark. Jelle is enthousiast, energiek en (bijna altijd) vrolijk. Jelle sport graag en is een echte family man, wat goed uitkomt want Jelle en zijn vrouw hebben vier kinderen.

Bel Jelle gerust op 06 506 102 57 of stuur een email naar j.hol@sparkbedrijfsadvies.nl

Team

Nynke Hol - de Vries

Specialist Bedrijfsfinancieringen

Graag stellen wij Nynke aan je voor. Opgegroeid als boerendochter in Groningen heeft Nynke haar grenzen verlegd door stages en studies in Barcelona, Zaragoza en Buenos Aires. Ondanks deze internationale ervaringen, blijft Terschelling haar favoriete vakantieadres. Nynke heeft meer dan tien jaar gewerkt als financieringsspecialist bij twee Nederlandse grootbanken. Binnen Spark is Nynke de rots in de branding voor ondernemers met een financieringsbehoefte. Met haar cijfermatige kennis en analytisch vermogen helpt Nynke de ene na de andere ondernemer met succes bij het verkrijgen van een financiering. Nynke is getrouwd en trotse moeder van twee meiden en twee jongens. Ondanks haar drukke gezin staat Nynke altijd voor iedereen klaar.

Nynke is bereikbaar op 06 155 736 88 of stuur een email naar n.hol@sparkbedrijfsadvies.nl

Team

Jan de Vries

Specialist Bedrijfsfinancieringen

Jan is de pater familias van Spark en houdt zich het liefst de hele dag bezig met cijfers. De ouders van Jan hadden een winkel in luxeartikelen en Jan vond daar maar één ding echt interessant: de kassa. Jan kon als klein jongetje al hoofdrekenen als de beste. Dat Jan later zou gaan werken in een financiële functie, was dan ook voor niemand een verrassing. Na lange tijd van trouwe dienst bij een Nederlandse grootbank, heeft Jan zich aangesloten bij Spark. Met zijn ervaring is Jan in staat een onderneming financieel te doorgronden en daarbij een passende financiering te realiseren. Naast zijn werk besteedt Jan veel tijd aan zijn vrijwilligerswerk en zijn (klein)kinderen.

Je kunt Jan bereiken op 06 456 618 53 of stuur een email naar j.de.vries@sparkbedrijfsadvies.nl

Team

Patrick Niezemuller

Vastgoedspecialist

Dit is onze Patrick. Vastgoedspecialist pur sang. Als kleine jongen wist Patrick al dat hij ‘iets met stenen’ wilde gaan doen als hij groot was. Patrick heeft meerdere grote vastgoedportefeuilles geherstructureerd en adviseert ondernemers en particulieren over alles wat met vastgoed te maken heeft. Patrick is half Fries, half Gronings en woont daarom met veel plezier in zijn geboortedorp Marum op de grens van deze beide provincies. Patrick is doelgericht, praktisch ingesteld en als geen ander in staat dingen in het juiste verband te zien en hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Wanneer Patrick niet aan het werk is, besteedt hij tijd aan zijn gezin, luistert hij in het geheim naar Nederlandstalige muziek en is hij regelmatig te vinden in de sportschool.

Bel Patrick gerust op 06 549 643 40 of stuur een email naar p.niezemuller@sparkbedrijfsadvies.nl

Meer weten over advies en begeleiding?

Wil je meer over ons weten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op
© Copyright Spark Bedrijfsadvies 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen